Por favor, o Registro para crear entradas y debates.

El popular joc Paraulgic.

Wordle i Paraulogic s'han convertit en les darreres obsessions dels catalans en els darrers mesos. Abunden a les plataformes de xarxes socials i grups de WhatsApp. Les solucions per a aquests jocs són fàcilment accessibles en línia per a Paraulogic, podeu visitar el lloc web paraulogicavui.com. També són populars els resultats del Wordle en català, que a partir d'aquesta setmana també es pot reproduir a través del diari ARA amb paraules relacionades amb l'actualitat, amb milers d'usuaris jugant i compartint les paraules que han descobert al Paraulogic i sobretot fanfarronejant. sobre els Tutis. Ara bé, per què aquests jocs són tan populars entre els catalans i per què ens agraden?

Catedràtic de neurologia de la Universitat de Barcelona, ​​respon: “Ens motiven les dificultats que ens posen a prova però que són manejables, ja que si són massa difícils ens donem per vençuts ràpidament i si són massa simples i no triguen ni un segon”. mínima quantitat de treball, ens avorrim. A més, assenyala que l'estriat, que ens avisa per endavant que el que estem fent resultarà en una recompensa i ens farà sentir bé, s'activa amb aquest tipus de jocs, fent-los addictius”. Per exemple, la situació de Paraulogic és senzilla. mesura que acumula punts i troba paraules, se li recompensa amb força rapidesa.Avances des del pollet que surt de l'ou fins al colom, des del colom fins a l'ànec, i així successivament.Cada un estableix els seus propis objectius i adapta el joc als seus habilitats ", afegeix Bé.

En aquest sentit, el polifacètic filòleg Màrius Serra, que s'obre a ser un "autèntic addicte al joc", afirma que els videojocs no s'haurien convertit en un fenomen si no fossin addictius. Com en qualsevol addicció, Serra assenyala que hi ha una paradoxa: “Ens desperta un remordiment de consciència perquè dediquem molt de temps a una determinada activitat, però alhora ens ofereix plaer”. També assenyala que quan juguem jocs de llenguatge o fem proves sobre cultura popular, per exemple, no ens sentim tan malament com quan ens involucrem en altres vicis perquè creiem que estem aprenent o culturitzant-nos i no estem No estic desaprofitant tant de temps. Serra, escriptor i creador de mots encreuats per al diari La Vanguardia, assegura que “tenim la coartada educativa, en part certa, i la consciència tranquil·la”.

PaulMtez has reacted to this post.
PaulMtez

Hola, se han abierto en poco tiempo varios hilos referidos a este tipo de juegos. Insistencia y enlaces que parecen orientados al spam. A partir de ahora, si alguien quiere escribir sobre ellos que se haga aquí y sin publicidad específica de ninguna web. Todo lo demás será entendido como tal y borrado. Gracias.